Hayvan sevgisi boyalarla kağıtlara yansıtıldı

04 Ekim 2022 Salı 15:29
Hayvan sevgisi boyalarla kağıtlara yansıtıldı
OSMANİYE Belediyesi tarafıdan, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında, hayvan sevgisi konulu resim yarışması düzenledi.
Kent Müzesi Bahçesinde kurulan resim atölyesinde ortaokullar arası düzenlenen ve yaklaşık 100 öğrencinin katıldığı yarışmada, hayvan sevgisini boyalarla kâğıtlara yansıtıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Hacer Burcu Yüceer, “Osmaniye Belediyesi olarak şehrimizdeki can dostlarımız için ilgili kurumlarımız, gönüllüler ve Veteriner Hekimler Odamızla birlikte ekip ruhuyla çalışmaktayız. Sokak hayvanları konusunda barınağımız 20 personelimizle 24 saat esasına dayalı hizmet vermektedir. Sokakta yaşayan canlılarımız için Veteriner Hekimler Odamızla Türkiye’ye örnek olacak imzaladığımız protokol kapsamında günün her saati hasta, yaralı ve düşkün sokak hayvanlarına esaslı bir klinik hizmeti sunmaktayız. Farkındalığı arttırmak adına her yıl düzenli olarak yaptığımız etkinliklere katkı ve katılım sağlayan tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Osmaniye Şube Müdürü Oktay Deniz ise konuşmasında, “Bu anlamlı günde, bu güzel etkinliğe bizleri de dâhil eden Osmaniye Belediyesi'ne ve başkanımız Kadir Kara’ya çok teşekkür ediyorum" dedi.
Kent müzesinde Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü, Veteriner Hekimler Odası ve Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından kurulan stantlarda tüm katılımcılara ve vatandaşlara kedi ve köpek maması, yem kabı ve çeşitli hediyeler ücretsiz olarak dağıtıldı.
Etkinlikler kapsamında hayvanların korunması noktasında destek veren gönüllü hayvanseverlere, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Yusuf Ertuğ Tufan’a belediye başkan yardımcıları tarafından plaket verildi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.