Hatay polisinden güvenli eğitim seferberliği

16 Eylül 2022 Cuma 15:07
Hatay polisinden güvenli eğitim seferberliği
HATAY’da polis ekiplerince, okul çevresinde güvenli eğitim seferberliği kapsamında asayiş ve trafik denetimi gerçekleştirildi. 
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, ilköğretim, ortaöğretim, üniversite çağındaki çocuk ve gençlerin başta uyuşturucu maddeler olmak üzere, terör nitelikli oluşumlar ile narkotik ve asayiş suçlarından uzak tutulması, korunması, eğitim ve öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi amacıyla kent genelinde asayiş ve trafik denetimi yaptı. 2 bin 341 personel ve 654 ekibin katılımıyla yapılan uygulamalarda, 8 bin 439 kişi sorgulandı, bin 594 okul ve çevresi, 31 metruk bina, 157 internet kafe, 232 kahvehane, 30 bar, 618 büfe ve 376 park-bahçe kontrol edildi. Denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 41 kişi, dilencilik yapan 12 kişi olmak üzere 53 kişi hakkında adli ve idari işlem yapıldı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.