Hadırlı Parkı’nın temeli atıldı

09 Haziran 2022 Perşembe 12:51
Hadırlı Parkı’nın temeli atıldı
ADANA Büyükşehir Belediyesi ve Seyhan Belediyesi iş birliğiyle yapılacak Hadırlı Parkı’nın temeli atıldı.
Hadırlı Parkı’nın temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, CHP ve İYİ Parti il-ilçe başkanları ve yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar, her iki belediyenin bürokratları ile Havutlu sakinleri katıldı.
Açılışta konuşan bu yıl belediyenin gelirlerinin borçtan daha fazla hale geleceğini söyledi. Bunun sonuçlarını yakında Adanalılar’ın hissetmeye başlayacağını kaydeden Başkan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı olduğu dönemden bu yana Hadırlı’ya yoğun hizmet yaptığını aktardı. Karalar, “4 bin 500 metrekarede yapacağımız parkın temelini bugün atıyoruz. Bölgede hala 22-23 bin metrekare alanımız daha var ve onu da bölüm bölüm halkımızın hizmetine sunacağız. Hadırlı’da spor tesisini biz yaptık, şimdi Hadırlıgücü Spor Kulubü için misafirhane yapıyoruz. Taziye evi yapıyoruz ve yakında açacağız. Hadırlı’yı Yüreğir’e bağlayacak, Seyhan Nehri üzerinde bir köprü yapmayı planlıyoruz. Devlet Su İşleri (DSİ) ile çalışıyoruz. Bu dönemde temelini atacağız ve bitirmeye çalışacağız. Maliyeti minimum 150 milyon lira” diye konuştu.
‘TEK YOLUMUZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN YOLU’
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kentin bütününe hizmet etme görevi bulunduğunu anlatan Zeydan Karalar şunları söyledi:
“Buralara çok daha sık gelmeyi ben de sizler kadar çok istiyorum ama iktidar mücadelesinde tarihi görevimizi yerine getirmek için kentin dört bir yanında çalışıyoruz. İktidar mücadelesinde hepimiz üzerimize düşeni fazlasıyla yapmalıyız. Daha önce Seyhan’ın Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi olacağını söylemiştim. Bunu başardık. Şimdi de Büyükşehir’i hepimizin kalesi yapacağız. Bunu yapmak için de kentin her köşesinde çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk nasıl bize aydınlık bir yol bırakmışsa, o yoldan sapmadan devam edeceğiz. Bizim tek yolumuz vardır o da Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur, başka da yolumuz yoktur.”
GÜÇLER BİRLEŞTİ
Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay da konuşmasında birlik vurgusu yaptı. Başkan Akay, “Bu iş birliği, önümüzdeki süreçte Millet İttifakı iktidarında neleri, nasıl ve birlikte hareket ederek yapacağımızın da örneklerini oluşturacak. Ortak projelerimiz artarak devam edecek. Büyükşehir Belediyemizle birlikte Karayusuflu’da ve Gürselpaşa’da birlikte yapacağımız projeler var ve bunlar devam edecek. Hep birlikte yapacağız. Önümüzdeki süreçte birlikte çalışmanın önemini çok daha iyi göreceğiz ve bunun meyvesini de ilk seçimde alacağız. Bugün temelini attığımız Hadırlı Mahallesi Parkımız hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.
Hadırlı Muhtarı Turgay Anlı da Başkan Zeydan Karalar ve Başkan Akif Kemal Akay’a, hizmetlerden dolayı teşekkür etti.  Konuşmaların ardından temel atıldı.
4 bin 500 metrekare alanda bölge halkına hizmet verecek parkta yürüyüş yolları, koşu parkuru, kafeterya, otopark, oyun ve spor alanları bulunacak. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.