‘Güvenilir Manav’da dürüstlüğü öğreniyorlar

05 Ocak 2023 Perşembe 10:59
‘Güvenilir Manav’da dürüstlüğü öğreniyorlar

Adan ÇELEBİ/ NİĞDE, () -NİĞDE Fatma ve Mehmet Karaca İmam Hatip Ortaokulu’nda kurulan ‘Güvenilir Manav’da öğrenciler, kasiyer ve sorumlu olmadan alışveriş yaparak dürüst ve yardımsever olmayı öğreniyor.
Fatma ve Mehmet Karaca İmam Hatip Ortaokulu’nda değerler eğitimi kapsamında öğretmen ve öğrencilerin oluşturduğu Güvenilir Manav Projesi kapsamında öğrenciler Güvenilir Manav ile kasiyer ve sorumlu olmadan, alışverişlerini kumbaraya para atarak yapıp dürüstlük ve güvenilirlik bilinci kazanıyor. Öğrencilerin eğitimlerini alırken bir taraftan da değerler eğitimi uygulamaya çalıştıklarını ifade eden öğretmenler, "Manavda satıcımız yok istedikleri ürünleri gördükleri etiket üzerinden alıp paralarını ödüyor para üstlerini alıyor. Geleceğimiz olan çocuklara değerlerimizi öğretmek adına okulumuzda böyle bir çalışma yaptık" dedi. ()

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.