Güçten düşmüş halde bulunan sahipsiz eşek, Emekli Hayvanlar Çiftliği'ne yerleştirildi

23 Eylül 2022 Cuma 17:04
Güçten düşmüş halde bulunan sahipsiz eşek, Emekli Hayvanlar Çiftliği'ne yerleştirildi
OSMANİYE’de bir vatandaş tarafından arazide bulunan güçten düşmüş sahipsiz eşek, Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Emekli Hayvanlar Çiftliği’ne yerleştirildi.
Hasanbeyli ilçesinde bir vatandaş, arazide yorgun ve güçten düşmüş halde bulduğu sahipsiz eşeğin tedavisi için 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, Hasanbeyli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Veteriner hekim tarafından muayene edilen eşeğin, açlıktan dolayı güçten düştüğü ve bu yüzden yorgun olduğu belirlendi. Sahipsiz eşek daha sonra, Osmaniye’deki HAYTAP Emekli Hayvanlar Çiftliği'ne götürüldü. ()

 

                        :

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.