Grup Tillo, gönülleri fethetti

10 Nisan 2023 Pazartesi 14:29
Grup Tillo, gönülleri fethetti
AKDENİZ Belediyesi’nin,Ramazan ayına özel olarak düzenlediği konserde sahne alan Grup Tillo, 3 dildeki ilahiler ve şarkılarla ilçe sakinlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Şevket Sümer Mahallesi Pazar Sokağı’nda birlik ve beraberlik vurgusuyla organize edilen Grup Tillo konserine, her yaştan yüzlerce vatandaş ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Mustafa Gültak da konseri eşi Behiye Gültak ile birlikte izledi. Grup Tillo üyeleri Mustafa Kadaş, Veysi Atadan ve Celal İnan ile müzisyenler, en sevilen ilahilerini Akdenizliler için seslendirdi. 
Etkinlikte halkı selamlayan Belediye Başkanı Gültak, "Mahallemizde artık huzur, barış, sevgi ve muhabbet var. Hiç kimse ayrıştırılmıyor, ötekileştirilmiyor, herkes kardeş. Hizmetlerimiz her yere eşit gidiyor. En önemlisi de Akdeniz’e artık barışın ve huzurun kalıcı olarak gelmiş olmasıdır. Şundan emin olun, biz olduğumuz sürece Akdeniz’de kardeşlik hüküm sürecek, barış hüküm sürecek. Hiç kimse ayrıştırılmayacak, bunun garantisini veriyorum. 2024 yılı yerel seçimlerinde yeniden göreve gelmemiz halinde Akdeniz’i değiştirmeye ve çok daha yaşanılır hale getirmeye devam edeceğiz. Ne söz verdiysek tuttuk, bundan sonra da tutmaya devam edeceğiz" dedi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.