Gençlik ve Spor İl Müdürü Acar projelerini anlattı

14 Haziran 2022 Salı 15:36
Gençlik ve Spor İl Müdürü Acar projelerini anlattı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, () -OSMANİYE Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar,  Osmaniye’de spor adına yapılacak projelerle hakkında bilgiler verdi.
Osmaniye'de 3 ay önce göreve başlayan Gençlik ve Spor Müdürü Sedat Acar, basın toplantısı düzenleyerek projelerini anlattı. Osmaniye’ye artı değer katmak için çalıştıklarını vurgulayan Acar, “Tabii bunları yaparken tek başımıza yapma şansımız malumunuz yok. En çok destek alacağımız, en çok danışacağımız, bazen bizim gözümüz, kulağımız olan siz değerli basın mensupları olduğu için sizlerden çok fazla yardım bekliyorum. Bu şehirde yaşayan bir insan olarak her ne kadar buralı olmazsam da ne kadar çalışırız, ne kadar kalırız bilmiyoruz ama kaldığımız süre zarfında 7/24 çalışacak şekilde buradayız. Onun bütün hazırlıklarını yaptık. Geldiğimiz günden beri inanıyorum ki şehirde böyle bir hareketlilik, spor manasında olumlu dönüşlerden dolayı bunu rahatlıkla bunu söylüyorum"dedi.
HİÇBİR TESİSİMİZ KAPALI OLMAYACAK
Gece gündüz çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Sedat Açar, “Bütün testleri açık tuttuk. Kapalı yazan testlerin üstündeki kapalıları kaldıracağız. Hiçbir tesisimiz kapalı olmayacak. Yaş sınırını kaldırdık. Her yaştan insan bizim tesislerimizden gelsin, faydalansınlar. Bizim yetişemediğimiz, bize gelemeyen dostlarımızı, hemşerilerimizi biz kendi antrenörlerimizle yaptığımız toplantıda, il temsilcilerimizle yaptığımız toplantıda hep söyledik. Kendi çalışma arkadaşlarım da dahil sahada olacaklar. Biz ayaklarına gideceğiz. Bize gelemeyen çocuklarınızı orada spor yaptırabilir miyiz? İşte yeni yeni tanıtımlarını yapıyoruz. Kendi tesislerimizde eğitmenlerimizin nezaretini, sporları başlatıyoruz" diye konuştu.  ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.