Gençler için Streetball Turnuvası

03 Temmuz 2022 Pazar 11:34
Gençler için Streetball Turnuvası
SEYHAN Belediyesi tarafından bu yıl ikinci kez organize edilen Streetball Turnuvası gençler tarafından ilgi gördü.
Belediye tarafından bu yıl ikinci kez Füze Selami Spor Kompleksi’nde düzenlenen turnuvanın başlama atışını yapan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay açılış karşılaşmasında da forma giydi. 3 gün süren turnuva, gençlerden ilgi gördü.
Yaz döneminin gelmesiyle birlikte sportif faaliyetlerine ilginin arttığını belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Gençler bizim için çok büyük önem taşıyor. Bu nedenle elimizden geldiğince onların yanlarında yer alıp desteğimizi esirgemiyoruz. Sporu yaşam boyunca yapmamız gerekiyor. Spor, ruhen ve bedenen insan sağlığına katkı veriyor. Spor sayesinde sosyalleşmeyi, birlikte çalışmayı, kazanmayı yaşarsınız” dedi.
Bilginin çok hızlı ilerlediği ve geliştiği bir dönemde insanların birbirine daha çok ihtiyacının olacağını belirten Başkan Akay, “Özellikle de takım sporları bunu sağlayacaktır. Turnuvamıza katılım sağlayan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.
Vatandaşların da büyük bir heyecanla izlediği turnuvada forma giyen gençler ise Akif Kemal Akay’a, spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
KUPA VE MADALYALAR VERİLDİ
3 grupta, 60 takım ve 180 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvada final karşılaşmaları sonrasında kategorilerinde ilk üçe giren takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen tören ile takdim edildi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.