Genç sanatçıya İngiltere'den çifte ödül

26 Eylül 2022 Pazartesi 10:22
Genç sanatçıya İngiltere'den çifte ödül
MERSİN Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Nefesli ve Vurma Çalgılar Trombon Ana Sanat Dalı öğrencilerinden Cem Tuncay Altunay, her yıl İngiltere'nin başkenti Londra 'da düzenlenen farklı iki uluslararası müzik yarışmalarında ikincilik ve üçüncülük ödüllerini kazandı.
Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Nefesli ve Vurma Çalgılar Trombon Ana Sanat Dalı eğitmeni Öğr. Gör. Murat Atalayer'in öğrencilerinden Cem Tuncay Altunay, dünyanın her yerinden farklı yaş ve enstrüman kategorilerinde müzisyenlerin her yıl klasik müzik alanında yeteneklerini sergiledikleri ve online olarak düzenlenen Londra Uluslararası Müzik Yarışmasında 'Genç Sanatçı' kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü. 
Genç sanatçı ayrıca yine her yıl Londra'da piyano, yaylı çalgılar, nefesli çalgılar, oda müziği ve vokal dallarında online olarak düzenlenen ve bu yıl 2 ila 10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen 'Medici İnternational Music Competition'da da kendi kategorisinde üçüncülük ödülünü almayı başardı. () 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.