Geleceğin piyanistine uluslararası ödül

19 Mart 2023 Pazar 13:26
Geleceğin piyanistine uluslararası ödül

MERSİN, ()-MERSİN Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Bölümü öğrencisi Sahra Alya Aldemir, Kanada'nın Toronto kentinde çevrim içi olarak düzenlenen yarışmada 11-12 yaş kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. 
Kuruluşundan bu yana dünya çapında farklı yaş ve uzmanlık alanlarından birçok yetenekli müzisyeni ağırlayan ve müzisyenlerin uluslararası alanda tanınmasına yardımcı olan Uluslararası Red Maple Müzic Competition, bu yıl 8'inci sezonunu Kanada’nın Toronto kentinde çevrim içi olarak gerçekleştirdi.
Gectiğimiz günlerde sonuçları açıklanan yarışmada; Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı piyano eğitmenlerinden Ayan Kömür’ün öğrencisi Sahra Alya Aldemir, 11-12 yaş Junior C kategorisinde birincilik ödülüne layık görülürken, öğretmeni Ayan Kömür ise başarı belgesi ile ödüllendirildi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.