Evde sağlık hizmeti alan hastalara ziyaret

23 Eylül 2022 Cuma 17:00
Evde sağlık hizmeti alan hastalara ziyaret
OSMANİYE İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri tarafından tedavi ve bakım süreçleri takip edilen hastaları ziyaret etti.
İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri, yatağa ve eve bağımlı, sağlık kuruluşuna ulaşmakta zorluk yaşayan hastalara ev ortamında muayene, tetkik, tedavi ve rehabilitasyon hizmetlerini profesyonel sağlık personelleri tarafından evlerinde periyodik tedavi planına uygun olarak hizmet sunuyor. Ekipler tarafından tedavi ve bakım süreçleri takip edilen hastalar, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz tarafından ziyaret edildi. Ziyarette Müdür Öznavruz’a Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Tamer Gülsur, hastane yöneticileri ve personel eşlik etti. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Dr. Hasan Öznavruz, hastaların ihtiyaç ve taleplerinin bir an önce giderilmesi için talimat verdi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.