Eskişehir’de kaçak sigara operasyonu: 5 gözaltı

06 Haziran 2022 Pazartesi 13:09
Eskişehir’de kaçak sigara operasyonu: 5 gözaltı
ESKİŞEHİR’de polis ekiplerince kaçak sigara sattığı belirlenen işyerlerinde yapılan aramalarda sigara sarma makinesinin yanı sıra kaçak sigara ile tütün ele geçirildi. İşyeri sahibi 5 şüpheli gözaltına alındı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Tepebaşı ilçesindeki bazı işyerlerinde kaçak sigara satıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Savcılık talimatıyla bir süre izlenen şüphelilerin işyerlerine baskın yapıldı. Aramalarda 5 kompresörlü sigara sarma makinesi, 57 bin 160 adet sarılmış sigara, 612 bin 800 adet ‘makaron’ olarak bilinen filtreli sigara kağıdı, 287 kilo kaçak tütün, 24 sahte tütün ambalajı, tabanca ve av tüfeği ele geçirildi. İşyeri sahibi 5 şüpheli gözaltına alınırken, haklarında adli işlem başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.