Emre Aydın, Tarsus'u coşturdu 

31 Ağustos 2022 Çarşamba 13:48
Emre Aydın, Tarsus'u coşturdu 

Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin), ()-MERSİN'in Tarsus ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100'ncü yıl dönümü  etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde sanatçı Emre Aydın hayranlarını coşturdu,
Tarsus Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100'ncü yıl dönümü  etkinlikleri kapsamında, kentin dört bir yanına zafer coşkusunu taşıyarak sanatçı Emre Aydın'ı vatandaşlarla buluşturdu. Türk rock müziğinin sevilen sanatçısı Emre Aydın, Tarsus Baca Meydanı’nda sahne alarak müzikseverlerle buluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan konserde Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı. Sanatçı, geniş repertuvarından oluşan sevilen şarkılarını 30 Ağustos coşkusuyla Tarsuslular için söyledi.
Vatandaşlar, 'Hoşça Kal', 'Beni Vurup Yerde Bırakma', 'Son Defa', 'Sen Beni Unutamazsın' gibi eserleri seslendiren Emre Aydın’a eşlik etti.  Telefonların ışıkları eşliğinde şarkılar söylendi.
Tarsus’un çok güzel olduğunu ifade eden ünlü sanatçı Emre Aydın, “Bizi siz Tarsuslularla buluşturan başta Tarsus Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus’ta umutların tükenmeyeceğini belirterek, "Zafer Bayramı’nın 100. yılında çok değerli sanatçımız Emre Aydın’la birlikte olmaktan çok mutluyum. Bu ülke gözyaşıyla, acıyla kuruldu. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi minnetle anıyorum. Tarsus üreten bir kent. Üreten bir kentte, sevgi olan bir kentte, onur teri olan bir kentte, hoşgörü olan bir kentte elbette umutlar hiçbir zaman tükenmez" diye konuştu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.