Doğa severler Şarlayan Şelalesi'ni gezdi

06 Eylül 2022 Salı 12:31
Doğa severler Şarlayan Şelalesi'ni gezdi
SOSYAL medya üzerinden organize olarak Türkiye'nin çeşitli illerinden bir araya gelen 80 kişilik grup, Hatay'ın Hassa ilçesine 30 kilometre uzaklıktaki Şarlayan Şelalesi'ni gezdi. 
Doğa yürüyüşüne, TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, AK Parti Hassa İlçe Başkanı Cafer Sarı, Hatay Tabiatı Koruma Derneği Başkanı Abdullah Öğünç de eşlik etti. Yayman, bölgenin terörden arındırıldıktan sonra doğa severlerin en fazla ziyaret ettiği yerler arasında olduğunu belirtti. Bölgede muhteşem orman ve su kaynaklarının olduğunu belirten Yayman, tüm doğa severleri Şarlayan Şelalesini görmeye davet etti. Yayman, "Türk Silahlı Kuvvetlerimizin çalışmaları sayesinde bu bölge terörden temizlenmiş oldu. Burası şimdilerde Hatay’ın en güzel ekolojik tur rotalarından ve doğa turizm merkezlerinden biri haline geldi. Amanoslar ülkemizin en güzel yaylalarına sahip olan yerlerden biri, burada çok güzel sebze ve meyve bahçelerimiz bulunuyor. En güzeli burada doğanın ve tabiatın kıymetini bilen hemşerilerimiz var" diye konuştu. 
Osmaniye'den geziye gelen Melike İncek ise Amanos Dağları'nda bir çok bölgeyi gezdiğini ve çok beğendiğini söyledi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.