Depremzede çocuklar at bindi

13 Mart 2023 Pazartesi 16:46
Depremzede çocuklar at bindi
TÜRKİYE Jokey Kulübü (TJK), deprem afetinin ardından çocuklara moral verebilmek için Osmaniye’deki çadır kente Pony Club TIR’ını ve tiyatro grubunu gönderdi. At binmenin keyfini yaşayan çocuklara TJK asli üyesi ve ünlü oyuncu İlyas İlbey tarafından oyuncak hediye edildi.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarının sarılmasına katkı sunan TJK, büyük yıkımların yaşandığı Osmaniye’ye Pony Club TIR’ını ve tiyatro grubunu götürdü. Masal Park’ta kurulan çadırkente yerleşen TIR’dan indirilen minyatür Pony atlar, depremzede çocuklarla buluşturuldu. TJK ekibinde ayrıca, kulübün asli üyesi ve ünlü sanatçı İlyas İlbey, Elazığ Hipodrom Müdürü Mehmet Demirçelik, Adana Hipodrom Müdürü Bora Güralp ile Atla Terapi Müdür Yardımcısı Bercis Merdanoğlu da yer aldı. Pony atlara binerek moral bulan çocukların mutluluğu gözlerinden okundu. Sanatçı İlyas İlbey, çocuklara oyuncak hediye etti. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.