Çukurova’da kurban satış yeri denetimi

07 Temmuz 2022 Perşembe 16:05
Çukurova’da kurban satış yeri denetimi

ÇUKUROVA Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri fuar alanı yanındaki kurban satış ve kesim yeri ile özellikle şekerleme satışı yapan esnafı denetledi. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi yapılan denetimlerde esnafa kurallara uyulması ve hijyen konusunda duyarlı olunması yönünde uyarılarda bulunuldu.
Çukurova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesi denetimlerini yoğunlaştırdı. Ekipleri ilçede bulunan şekerleme satışı yapan işyerlerinde denetimlerde bulunarak, genel kurallara uyulması, hijyene dikkat edilmesi gibi konularda uyarılarda bulundu. Kural dışı hareket edenler hakkında yasal işlem yapılacağını bildirildi. Ekipler daha sonra fuar alanı yanında kurulan kurban satış ve kesim yerinde denetimde bulundu. Satışı yapılan hayvanların belgeleri ve kayıtlarını kontrol edildi. Satış yapan yetiştiricilerin uyması gereken kurallar ve satış noktasında olması gereken özellikler konusunda bilgilerin verildiği denetimlerin bayram günü de devam edeceği belirtildi.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bayramın yaklaşmasıyla birlikte zabıta ekiplerinin denetimlerini daha da yoğunlaştırdığını belirterek, “En önemli amacımız hemşehrilerimizin bayramı huzur ve güven içinde geçirmesini sağlamaktır. Bunun için tüm önlemleri aldık. Halkımızın sağlığı her şeyden önemlidir. Halkımıza mutlu ve huzurlu bir bayram diliyorum” dedi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.