Çukurova'da el emeği göz nuru ürünler sergilendi

28 Aralık 2022 Çarşamba 13:11
Çukurova'da el emeği göz nuru ürünler sergilendi
ÇUKUROVA Belediyesi Atatürk Kadın Yaşam Köyünde Çukurova Halk Eğitim Merkezinin desteğiyle meslek kursları alan kadınların el emeği göz nuru ürünlerinin yer aldığı sergi, Adana Valisi Süleyman Elban ve Belediye Başkanı Soner Çetin tarafından açıldı.
Adana Valisi Süleyman Elban ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, meslek kurslarının verdiği salonları tek tek ziyaret ederek, kursiyerlerle sohbet etti, kurslarla ilgili usta öğreticilerden bilgi aldı. Çok sayıda kursun verildiği Atatürk Yaşam Köyünde; kağıt katlama sanatından, aşçılık-pastacılık, ahşap oymacılığından ebruya kadar birçok alanda eğitim veriliyor. Vali Süleyman Elban ve Başkan Soner Çetin, kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerini çok beğendiklerini belirterek, kısa sürede kursiyerlerin önemli aşama kaydettiğini görmekten mutlu olduklarını belirttiler. Kursa devam eden kadınların hem meslek öğrendikleri hem de hobilerini geliştirdikleri belirtilerek, her kursiyerin aynı zamanda Gülen Yüzler Kadın Kooperatifinin birer tedarikçisi olduğu ifade edildi.
SINAVA HAZIRLANANLARA BAŞARILAR DİLEDİLER
Adana Valisi Süleyman Elban ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kursiyer ziyaretinin ardından Atatürk Kadın Yaşam Köyü içerisinde yer alan ders kafeleri de ziyaret ederek, sınavlara hazırlanan öğrencilere başarılar dilediler. Sınavlara hazırlanan gençler de ders kafelerden çok memnun olduklarını belirterek, kendilerine böyle bir imkanı sundukları için Başkan Soner Çetin’e teşekkür ettiler. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sayısı şimdilik 5 olan ders kafelerin beklenenden büyük ilgi gördüğünü söyleyerek, sayının artırılacağını açıkladı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.