Çukurova Belediyesi, sokak hayvanlarının bakımlarını yapıyor

25 Temmuz 2022 Pazartesi 12:44
Çukurova Belediyesi, sokak hayvanlarının bakımlarını yapıyor
ÇUKUROVA Belediyesi, artan hava sıcaklığı ve nemle birlikte yaşamsal ve beslenme sorunları yaşayan sokak hayvanlarının bakımlarını yapıyor.
Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, 52 besleme noktasında verdiği mama ve su yardımıyla sokak hayvanlarına nefes olmaya çalışıyor. Besleme sırasında görülen hasta ve yardıma ihtiyacı olan canlıların da Rehabilitasyon Merkezi'ne alınarak tedavileri ve bakımları sağlanıyor. Ayrıca hayvan rehabilitasyon merkezinde yaptırılan su havuzlarıyla da barınakta bulunan köpeklerin serinlenmesi sağlanıyor. Çukurova Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi, sahipsiz hayvanların yoğun olarak görüldüğü Adnan Menderes Bulvarı ve Seyhan Baraj Gölü etrafında ve İlçe sınırları çevresinde bulunan ücra noktalarda patilerin beslenme ve su ihtiyaçlarını karşılıyor.  Ayrıca Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde yaptırılan serinleme havuzlarıyla da köpeklerin yazın sarı sıcağında serinlenmesi sağlanıyor. Keyifle havuzlarda yüzen köpekler, ilginç olduğu kadar sempatik görüntülerin oluşmasına neden oluyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.