Çukurova Belediyesi Adana Demirspor, Galatasaray HDI Sigorta’yı konuk edecek

17 Ocak 2023 Salı 13:31
Çukurova Belediyesi Adana Demirspor, Galatasaray HDI Sigorta’yı konuk edecek
Sultanlar Ligi'nin 15’inci haftasında kendi sahasında Galatasaray HDI Sigorta'yı konuk edecek olan Çukurova Belediyesi Adana Demirspor’da maçın hazırlıkları devam ediyor.    
Ligde son olarak PTT Spor Kulübü'nü 3-1 yenen Çukurova Belediyesi Adana Demirspor, cumartesi günü oynayacağı Galatasaray HDI Sigorta maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Çukurova Belediyesi Adana Demirspor Başantrenörü Mustafa Umut Uysal, son maçtan alınan galibiyet nedeniyle mutlu olduklarını belirtti. Uysal, “İkinci devrenin ilk maçları her zaman zor olur. PTT maçının ilk setinden sonra oyuncularım çok iyi bir geri dönüş sağladı. Antrenör değişikliği yapan bir takıma karşı galibiyetle başlamak bizim için çok önemliydi’’ dedi.
 ‘KAPALI GİŞE OYNAYACAĞIZ’
Galatasaray HDI Sigorta maçına iyi hazırlandıklarını belirten Uysal, "Evimizde büyük bir takıma karşı taraftarlarımızın da desteğiyle galibiyet almak istiyoruz. ASKİ Atatürk Spor Salonu'nda oynayacağımız maçı kapalı gişe oynayacağımızı biliyoruz. Bu sezon içerde oynadığımız bütün maçlarda taraftarlarımız maç ayırt etmeden her zaman yanımızda oldular. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca, Onursal Başkanımız Soner Çetin'e ve Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak'a da her zaman yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum’’ diye konuştu. Son olarak takımın durumu hakkında bilgi veren Uysal, Sırp Milli Smaçör Katarina Lazović'i transfer ettiklerini, oyuncuları Elif Su Eriçek’in ise sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığını belirtti. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.