Çifte kupalı şampiyon MTİ tesis için yer istiyor

07 Temmuz 2022 Perşembe 10:01
Çifte kupalı şampiyon MTİ tesis için yer istiyor

MASA Tenisi Büyük Erkekler Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonu ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Başkanı Dr. Ali Türemiş ile yönetici Kemal Sağ, masa tenisi kulüplerinin Adana’da antrenman yapacakları tesislerinin olmadığını vurgulayarak, destek istedi.
Tarihinde 4’üncü kez lig şampiyonluğuna ulaşan Adana Çiltar Masa Tenisi İhtisas Kulübü, bu sezon Türkiye Kupası’nı da kazanarak çifte başarıya ulaştı. Sağladığı başarıdan dolayı önümüzdeki sezon ülkeyi Avrupa’da temsil edecek olan kulübün başkanı Dr. Ali Türemiş, bu süreçte masa tenisi sporunun önemine dikkat çekerek, sporcuların zorlu şartlarda çalışmak zorunda kaldığını vurguladı. Kentteki yerel yöneticilere çağrıda bulunan Türemiş, “Birçok şehirde masa tenisine ait özel salon olmasına karşılık bu kadar başarılı Adana’da maalesef bir salonumuz yok. Adana'daki tesisler yeterli değil, bizim tek isteğimiz yer verilirse binamızın olması ve daha fazla sporcu yetiştirmektir. Bizim sponsorlarımız var, belediye başkanlarımızdan bize tesis yapabilmek için 2-3 dönüm yer tahsis etmelerini istiyoruz. Sponsorlarımızla binamızı ve kamp yerini kendimiz yapacağız. Bize yer vermeleri halinde bu imkânlarla başardığımız şampiyonlukların daha da fazlasını Adana'ya getireceğiz ”diye konuştu.
‘BU SPORA SAHİP ÇIKILMALI’
Sporun sadece futboldan ibaret olmadığını, tüm branşlara destek verilmesinin gerektiğini belirten kulüp yöneticisi Kemal Sağ ise, "Adana sporunda uzun yıllardır böylesine büyük başarı olmadı. 15 yıl sonra ilk kez bir Adana takımı Süper Lig'de böylesine büyük bir başarı elde etti. Adana'nın çifte kupalı şampiyonlarına sahip çıkarak gereken destek vermesini arzu ediyoruz” dedi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.