Ceyhanlılar, iftar sofralarında dayanışmayı büyütüyor

02 Nisan 2023 Pazar 11:25
Ceyhanlılar, iftar sofralarında dayanışmayı büyütüyor
CEYHAN Belediye Başkanı Hülya Erdem, on bir ayın sultanı ramazan dolayısıyla ilk günden başlamak üzere ilçenin her mahallesinde vatandaşları iftar sofralarında bir araya getiriyor.
Ramazan ayının ilk gününde Gaziosmanpaşa ile başlayan iftar buluşmaları tüm ilçeyi sarmaya devam ediyor. Ceyhan’ın Ulus, Mithatpaşa, Kurtpınarı, Karatepe, İncirli, Cumhuriyet, Namık Kemal, Sarısakal, Modernevler, Mercimek, Altıocak, İnönü, Kelemeti, Esentepe ve Fatih Sultan Mehmet mahallelerinde kurdukları iftar sofralarında komşularıyla buluşmanın kıvancını yaşadıklarını dile getiren Başkan Hülya Erdem, her daim kardeşliğe olan inançlarını yineleyeceklerini kaydetti. Başkan Erdem, “Ramazan ayı boyunca her vatandaşımızla aynı sofrada buluşacak, Ceyhanımız, Adanamız ve ülkemizin geleceği için, çağdaş ve aydınlık yarınlar için dua edeceğiz” diye konuştu.
‘HOŞGÖRÜYÜ DE PAYLAŞIYORUZ’
İlçede teravih namazları çıkışında Kadın Eli Birimi’nin hazırladığı şerbetleri de ikram ettiklerini belirten Başkan Hülya Erdem, “Daha huzurlu, daha paylaşımcı bir Ceyhan için tüm hemşehrilerimizle birlikte, kardeşçe yaşamın sağlam temellerini atıyoruz. Soframızda aşımızla birlikte dostluğu, kardeşliği ve hoşgörüyü paylaşıyoruz” dedi.
Başkan Erdem, Ceyhan’daki Ramazan paylaşımlarının devam edeceğini, Ramazan Bayramı’nda huzurlu bir atmosfer oluşacağını anlattı. Erdem, Ceyhan’da büyütülen sevgi, saygı, dayanışma ve paylaşma ikliminin Türkiye’ye yayılmasını diledi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.