Ceyhanlı güreşçilerin madalya sayısı 69’a çıktı

26 Eylül 2022 Pazartesi 13:10
Ceyhanlı güreşçilerin madalya sayısı 69’a çıktı

ADANA,()- CEYHAN Belediyesporlu güreşçiler, İsmet Atlı Karakucak Güreşleri’nde 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem Erdem, takımın diğer başarılarla birlikte toplam madalya sayısının 69’a çıktığını söyledi.
2022 yılında  Türkiye’nin bir çok şehrinden altın, gümüş ve bronz madalyalarla Ceyhan’ın göğsünü kabartan Ceyhan Belediyesporlu güreşçiler, son olarak Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Kozan ilçesinde düzenlediği İsmet Atlı Karakucak Güreşleri’nde 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronzla turnuvanın yıldızı oldu. 40 kilogramda Yiğit Hamza Egemen ile 45 kilogramda Efe Ramazan Karataş’ın altın madalya kazandığı İsmet Atlı Karakucak Güreşleri’nde 35 kilogramda Barış Uğur; gümüş, 65 kilogramda Resul Avşar da bronz madalyanın sahibi oldu. Ceyhan Belediyesporlu güreşçi Fatih Karataş, ayrıca Çorum-Osmancık Yağlı Güreşleri’nde 4. olurken, Fatih Karataş ise Kahramanmaraş Bertiz/Boyalı Karakucak Güreşleri’nde ikinci olarak gümüş madalyayı Ceyhan’a getirdi.
MADALYA SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
Güreşçi sporcular ve teknik heyetle gurur duyduklarını belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en sevdiği spor dalı olan güreşte ulusal çapta başarılar elde etmenin kıvancını yaşadıklarını vurguladı. Erdem, son gelen madalyalarla birlikte 2021-2022 Adana il seçmeleri ve Türkiye şampiyonalarında 24 altın, 26 gümüş ve 19 bronz olmak üzere toplam madalya sayısının 69’a çıktığını dile getirdi. Başkan Erdem, “Güreşçilerimizin Ceyhanımızın adını daha çok kesimlere duyuracağına olan inancımız tamdır. Ata sporumuz güreşi yeni nesillerle buluşturmaya, desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.