CEYHAN'LI GÜREŞÇİLERE 8 MADALYA

21 Haziran 2022 Salı 10:42
CEYHAN'LI GÜREŞÇİLERE 8 MADALYA

CEYHAN Belediyesi Güreş Takımı, Çukurova Belediyesi’nce 19'ncusu gerçekleştirilen Adana Salbaş Karakucak Güreşleri’nde 2 altın, 3 gümüş, 3 bronz madalya kazandı. 
Ceyhan Belediyesi Güreş Takımı sporcularından 75 kilogramda Hasan Kaya ve 90 kilogramda Fatih Karataş altın madalyanın sahibi olurken, 50 kilogramda Ömer Azıl, 40 kilogramda Murat Oktar ve 60 kilogramda Hasan Yıldırım gümeş madalya kazandı. Güreş Takımında 35 kilogramda Yiğit Hamza Egemen, 70 kilogramda Boran Özkan ve Enes Kurağ da bronz madalyanın sahibi oldu.
Salbaş Karakucak Güreş Şenlikleri’nde toplamda 8 madalya alan sporcuları başarısından dolayı kutlayan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ata sporu güreşin gelecek nesillere aktarılması için belediye imkanları çerçevesinde sporculara destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Erdem, Ceyhan Belediyesi Güreş Takımı’nın 2021-2022 Adana il seçmeleri ve Türkiye şampiyonalarında toplam 19 altın, 22 gümüş ve 15 bronz madalya kazandığını, sporcuların Salbaş’taki toplam 8 madalya ile de başarılarına başarı eklediğini dile getirdi. Erdem, "Ceyhanlı gençlerimize eğitim-öğretimin yanı sıra spor branşlarıyla da sahip çıkıyoruz. Başarılarıyla bizleri onurlandıran tüm, Ceyhanımızı Adana’da ve Türkiye’de hakkıyla temsil eden sporcularımıza, teknik heyetimize ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
BAŞKAN ERDEM’E TEŞEKKÜR
Hafta içi 15.00-17.00 ve 17.00-19.00 saatleri arasında her gün, minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde antrenman yaptıklarını dile getiren Ceyhan Belediyesi Güreş Takımı antrenör ve sporcuları ise desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’e teşekkür etti. ()


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.