Ceyhan’da evde bakım hizmetleri devam ediyor

25 Aralık 2022 Pazar 10:40
Ceyhan’da evde bakım hizmetleri devam ediyor
CEYHAN Belediyesi’nin kurduğu ekipler, bakıma muhtaç yaşlılar, engelliler ile kimsesi olmayanlara evde bakım ve sağlık hizmetleri sunuyor.
Belediye Başkanı Hülya Erdem, bakıma muhtaç, engelli ve kimsesi olmayan ailelere özel önem veriyor. Kadın Eli Birimi’nin yanı sıra kurduğu sağlık ekipleriyle Ceyhanlı komşularının rahat bir yaşam sürmesi için çalıştıklarını belirten Başkan Hülya Erdem, hizmetler hakkında bilgiler aktardı. Erdem, “Yaşlılarımızın, engelli bireylerimizin, yardıma ve desteğe ihtiyaç duyan ve kimsesiz hemşehrilerimizin daha sağlıklı ortamlarda hayatlarını idame ettirmeleri için tüm imkanlarımızla seferber olmuş durumdayız. Ceyhan Belediyesi olarak tüm ekiplerimizle ve var gücümüzle, vatandaşımızın evine, ayağına giderek bakımlarını, temizliklerini, yapıyor, çevre düzenlemeleri ve sağlıklarıyla ilgili çözüm üretiyoruz” dedi.
‘HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ’
Ceyhanlı komşularının hayatlarını kolaylaştırmak üzere hedef koyduklarını kaydeden Başkan Erdem, “Göreve geldiğimizde evde bakıma ihtiyaç duyan hasta ve yaşlı komşularımız için sağlık ekiplerimizi kurarak hemen evde bakım hizmeti vermeye başladık. Ceyhanlı komşularımız için ne yapsak azdır. İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta, yaşamın her alanında hemşehrilerimizin yanınızdayız. Kıymetli büyüklerim hepinizin ellerinden öpüyorum. Sağlıklı, sıhhatli mutlu günler diliyorum” diye konuştu. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.