Ceyhan’a 560 yeni çöp konteyneri

29 Aralık 2022 Perşembe 11:44
Ceyhan’a 560 yeni çöp konteyneri
CEYHAN Belediyesi asli görevleri arasında yer alan temizlik çalışmalarını sürdürürken, 560 yeni çöp konternerini de vatandaşın hizmetine sundu.
Göreve geldiklerinde ilçede çöp konteynerlerinin yetersiz olduğunu belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, 560 yeni çöp konteynerini vatandaşın hizmetine sunduklarını söyledi. Binden fazla eski çöp konteynerini de yenileyip bakımını yaptıklarını dile getiren Başkan Erdem, "Bin gündür Ceyhan’da hizmet seferberliği var. Ceyhanımızda her gün 113 ton evsel atık topluyoruz. Kentimizin çeşitli noktalarına bırakılan molozları temizliyoruz. Temiz bir çevre temiz bir Ceyhan için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
2023 yılında Ceyhan’da yeni hizmetlerin habercisi olacaklarını belirten Erdem, yeni yılın tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diledi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.