Ceyhan Cemevi'nden depremzedelere destek

07 Mart 2023 Salı 16:41
Ceyhan Cemevi'nden depremzedelere destek

Ceyhun ÖZER/CEYHAN(Adana)()-ADANA’nın Ceyhan ilçesinde Cemevi, Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerden etkilenen vatandaşlara kapılarını açarak barınma ve yemek ihtiyaçlarını sağladı.
10 ili kapsayan asrın felaketinde, depremin ilk saatlerinde Cemevi yetkilileri, panik yaşayan ve yağmurda kalan vatandaşlara kapılarını açtı. Ceyhanlıların yardımları, Ceyhan Kaymakamlığı, Sivil Toplum Kuruluşları ile Adana Büyükşehir Belediyesi ve Ceyhan Belediyesi’nden malzeme tedarik eden Ceyhan Cemevi, gelen malzemeleri aşa çevirerek 140 bin kişilik 3 öğün yemek dağıtımı yaptı.
Cemevi’nin ayrım yapmaksızın tüm halka ve farklı şehirlerden gelen depremzedelere kapılarını açtığını belirten Ceyhan Hacıbektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Cemevi Başkanı Bahadır Odabaşı, “Büyük bir afet yaşadık, Cemevi yönetimi olarak 6 Şubat’tan bu yana depremzedelerimize ve ilçe merkezinde 15 farklı toplanma noktalarına yemekhanemizde üretilen yemekleri seferber ettik. Devletimiz, kurumlarımız, belediyelerimiz ve özellikle vatandaşlarımızın destekleriyle Cemevi’mizde kalan 600 kişiye erzak yardımı, sıcak duş ve barınma sağlamaktan onur duyuyoruz” diye konuştu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.