Çevrim için yarışmadan birincilik ödülü 

26 Ağustos 2022 Cuma 13:20
Çevrim için yarışmadan birincilik ödülü 

Mustafa ERCAN/MERSİN, ()-MERSİN Üniversitesi Devlet Konservatuvarı keman bölümü öğrencisi Leyla Duru, Fransa ev sahipliğinde, çevrim içi katıldığı yarışmada performans göz doldurarak birincilik ödülüne layık görüldü.
Fransa’da bu yıl altıncısı düzenlenen ve dünyanın her yerinden katılan genç müzisyenleri birbirine bağlamak, genç sanatçıların gelecekteki mesleki gelişimlerini teşvik etmeyi hedefleyen Nouvelles Etoiles Uluslararası Çevrim İçi Müzik Yarışması tamamlandı. Dünyanın farklı ülkelerinden genç sanatçıların katıldığı yarışmada Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı keman eğitmenlerinden Isabelle Özdemir’in öğrencisi Leyla Duru, Genç Vitüöz A kategorisinde birincilik ödülüne layık görülerek Türkiye'ye, Mersin Üniversitesi ve Devlet Konservatuvarına büyük bir onur yaşattı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.