Çay ocağında 'küfürlü konuşma' iddiasıyla bileklerini kesti

03 Ocak 2023 Salı 09:58
Çay ocağında 'küfürlü konuşma' iddiasıyla bileklerini kesti
ADANA’da çay ocağında oturan Erkan Durmaz (22), küfürlü konuştuğu iddiasıyla tartışıp, kavga ettiği Yusuf Atçı’nın (29) bileklerini kesti. Olayın ardından kaçan Durmaz ile onu azmettirdiği öne sürülen çay ocağı sahibi Selçuk Soysal (39) operasyonla yakalandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Atçı, tedavisinin ardından taburcu oldu.
Olay, 27 Aralık günü saat 19.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi’nde meydana geldi. Mahalledeki bir çay ocağında oturan Yusuf Atçı, iddiaya göre küfürlü konuşmaya başladı. Sesten rahatsız olan Erkan Durmaz ise uyarıda bulundu. Bunun üzerine ikili arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Durmaz, Atçı’yı darbedip, bileklerinden bıçakla yaraladı. Atçı kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli ile onu azmettirdiği öne sürülen çay ocağı sahibi Selçuk Soysal kaçtı.
OPERASYONLA YAKALANDILAR
Çay ocağındakilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesini yaptığı Atçı, ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumu ağır olan Atçı, ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise olayda kullandığı bıçakla birlikte Durmaz ve Soysal’ı gözaltına aldı. Soysal’ın evinde yapılan aramada ruhsatsız tabanca ile esrar ele geçirildi.
TUTUKLANDI
Emniyetteki ifadesinde, Atçı’nın kendisine küfredip, saldırdığı için olayın yaşandığını öne süren Erkan Durmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayla ilgisi olmadığını iddia eden Soysal ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan Atçı, tedavisinin ardından taburcu edildi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.