Caner Cindoruk Seyhan’da

06 Eylül 2022 Salı 12:03
Caner Cindoruk Seyhan’da
SEYHAN Belediyesi Şehir Tiyatrosu (SBŞT) yeni sezonun perdelerini Adanalı ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Caner Cindoruk’un yönettiği 'Parkta Güzel Bir Gün' adlı oyunla açmaya hazırlanıyor. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın, belediye başkan yardımcıları ve müdürlerle birlikte izlediği provalarda oyuncular sergiledikleri performansla takdir topladı.
Başkan Akif Kemal Akay’ın tiyatroya ve tiyatroculara verdiği destekle daha da güçlenen SBŞT, 2022-2023 sezonunu, izleyenleri güldürürken, düşündürüp şaşırtan iddialı bir oyunla açacak.
Kieran Lynn’nin yazdığı tek perdelik 'Parkta Güzel Bir Gün' adlı komedinin yönetmenliğini Beynelmilel, Kelebek, Elveda Katya, Gerdegan Mevsimi, Yabancı, Çalsın Sazlar, Ekşi Elmalar, Kor, Dar Elbise, İçerdekiler gibi sinema filmleri ile Yaprak Dönümü, Hanımın Çiftliği, Aramızda Kalsın, Muhteşem Yüzyıl, Kadın, Zemheri ve Sadakatsiz gibi TV dizilerindeki rolleriyle belleklerde iz bırakan, oynadığı ve yönettiği tiyatro oyunları ile müzikallerle sanatseverlerin gönlünde taht kuran Adanalı tiyatro ve sinema sanatçısı Caner Cindoruk yapıyor. Yönetmen yardımcılıklarını ise Veysel Sadak ile SBŞT Genel Sanat Yönetmeni Tamer Gözüdeli üstleniyor.
GALASI 21 EKİM’DE YAPILACAK
Oyunun hafta sonunda Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen provasını Başkan Akif Kemal Akay ve belediye bürokratları da izledi. Mehmet Kara, Taner Cindoruk ve Merve Konuk’un oynadığı, sınır, insan, aidiyet ve özgürlük konularının komedi diliyle ele alındığı tek perdelik oyunda politik kararların neden olduğu trajikomik olaylar çarpıcı bir dille izleyicilere aktarılıyor. Parkta Güzel Bir Gün'ün galası 21 Ekim’de Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde yapılacak. ()

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.