Büyükşehir iş makinesi filosunu güçlendirmeye devam ediyor

31 Mayıs 2023 Çarşamba 14:19
Büyükşehir iş makinesi filosunu güçlendirmeye devam ediyor
ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin, halka hizmette elzem olan iş makinesi filosunu güçlendirmeye devam ediyor.
Son olarak 10 çekici tır, 3 grayder, 2 toprak silindiri, 1 asfalt silindiri, 1 adet de manyetik seperatörlü konkasör Adana Büyükşehir Belediyesi İş Makinesi Parkı’na kazandırıldı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Kiralamaya vereceğimiz parayla 2 yılda kendini amorti edecek 17 iş makinesini daha Adana'mıza kazandırdık. Kentimize hayırlı olsun” dedi. Büyükşehir Belediyesi Başkan Zeydan Karalar döneminde, 81 otobüs dahil olmak üzere, yaklaşık 200 iş makinesi satın alındı ve belediyenin kiralamaya harcadığı paranın 2 yıl içinde amorti edilmesi sağlanarak, Adanalılara daha yoğun ve kaliteli hizmet etme yolunda önemli adımlar atıldı. 
Büyükşehir Belediyesi, iş makinelerini kiralama yerine satın alma yöntemiyle filolara kazandırarak, hem Adanalının parasını korumaya hem de hizmetin niceliğini ve niteliğini artırmaya devam edecek. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.