Büyükşehir'den engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye 

21 Haziran 2022 Salı 12:26
Büyükşehir'den engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye 

ADANA Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların yaşam koşullarını iyileştirmek ve daha kaliteli bir yaşam sürmelerini sağlamak için manuel ve akülü tekerlekli sandalye dağıtımına devam ediyor.
Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nce, sadece 1 Haziran 2022 tarihinden bu güne kadar 200 civarında manuel ve akülü tekerlekli sandalye, klozetli sandalye, çocuk boy tekerlekli sandalye, yürüteç ve görme engelli vatandaşımız için beyaz baston ihtiyaç sahibi engellilere ulaştırıldı. 
Araç ve gereçlerin dağıtımını ev ziyaretleri yaparak gerçekleştiren Engelli Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyip, ihtiyaçları belirliyor. Manuel veya akülü araçlardan talep eden vatandaşların, Adana Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler birimine şahsen müracaat etmeleri gerekiyor. Manuel tekerlekli sandalye için kimlik fotokopisi ve sağlık raporu, akülü tekerlekli sandalye için ise kimlik fotokopisi ve akülü tekerlekli sandalye kullanabilir olduğunu belgeleyen heyet raporunu yanlarında getirmeleri isteniyor. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.