Bilet bulamayan taraftarlar maçı dev ekranda izledi

02 Ekim 2022 Pazar 14:18
Bilet bulamayan taraftarlar maçı dev ekranda izledi
ADANA Demirspor’un Galatasaray ile 0-0 berabere kaldığı maçı kurulan dev ekranda izleyen mavi lacivertli taraftarlar, Yüreğir’de adeta stadyum coşkusu yaşadı.
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, biletleri kısa sürede tükenen Adana Demirspor ve Galatasaray maçını stadyumda izleyemeyecek olan taraftarlar için Atakent Ertuğrul Gazi Spor Kompleksi’nde dev ekranda kurdurdu. Kadın-erken Adanalılar’ın yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmanın heyecanını stadyum coşkusuyla şölen havasında yaşayan taraftarlar Ertuğrul Gazi Spor Kompleksi’ni tıklım tıklım doldurdu. Dev ekranda canlı yayınlanan ve 0-0 berabere sonuçlanan maçı büyük bir heyecanla takip eden Adanalılar, sunulan hizmet için Başkan Kocaispir’e teşekkür etti. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.