Belediye personeline narkotik eğitimi

27 Temmuz 2022 Çarşamba 09:16
Belediye personeline narkotik eğitimi
OSMANİYE polisi, belediye çalışanlarına yönelik, En İyi Narkotik Polisi; Anne Projesi, Gençlik Modülü ve Uyuşturucuyla Mücadele Aplikasyonu (UYUMA) uygulaması hakkında eğitim verdi.
Osmaniye Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) Bilgilendirme Faaliyetleri kapsamında çalışma yaptı. Bu kapsamda, uyuşturucu ile mücadelede vatandaş duyarlılığını oluşturmak, toplumsal sorumluluk bilincine uygun şekilde ve daha etkin hale getirmek suretiyle kalıcı ve güçlü bir mücadele ortamı oluşturmak amacıyla Osmaniye Belediyesi Nikâh Salonunda eğitim faaliyeti düzenlendi. Narkotik polis tarafından, Park ve Bahçeler Müdürlüğünde görevli 84 çalışana, Narkorehber hakkında sunum yapıp, UYUMA uygulaması hakkında bilgiler vererek farkındalık oluşturuldu.
Eğitim programına, Vali Erdinç Yılmaz, Belediyesi Başkan Yardımcıları Mehmet Hulusi Akkuş ve Ahmet Melih Loş ve Osmaniye Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Cenk Ocaktürk’te katıldı.
Uyuşturucu ile etkin mücadelede kolluğun suç ile mücadelesi kadar, toplumun her kesiminin bilinçlendirilmesinin büyük önem arz etmekte olduğu vurgulandı. Osmaniye polisinin, uyuşturucu ile savaşının hız kesmeden ve kararlılıkla devam edeceği belirtildi. ()
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.