Başkan Kocaispir’den esnaf ziyareti

13 Ocak 2023 Cuma 13:50
Başkan Kocaispir’den esnaf ziyareti
YÜREĞİR Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Kozan Yolu ve Sarıçam Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. 
Çeşitli programlar ve düzenlediği esnaf ziyaretleriyle halkın arasında yer almaya devam eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Kozan Yolu ve Sarıçam Mahallesi’nde esnafı ziyaret etti, onların taleplerini dinledi. Esnafa işlerinde bol kazanç dileyen Başkan Kocaispir, vatandaşlarla da sohbet ederken, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerini iletti. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Kocaispir, Yüreğir’de yapılan çalışmalarla büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleştiğini söyledi. Başkan Kocaispir, insanlara hizmet etme sevdalısı bir anlayışta olduklarını dile getirerek, hizmetlerini sürdüreceklerini, her zaman esnafın yanında yer alacaklarını vurguladı.
Belediye hizmetlerini esnafla paylaşan Başkan Kocaispir, “Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve güzel bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan Yüreğir’imize hep birlikte katkı sunuyoruz. Çalışmalarımız artarak devam edecektir” diye konuştu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.