Başkan Kocaispir mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

05 Mayıs 2023 Cuma 12:50
Başkan Kocaispir mahalle ziyaretlerini sürdürüyor
YÜREĞİR Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, kırsal mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor. Mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Kocaispir, talep ve önerileri dinliyor, çalışmaları yerinde inceliyor. 
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte olarak Çamlıbel, Doğankent, Şeyhmurat, Çotlu, Camili, Akarcalı, Levent, Kadıköy, Hacıali, Solaklı, Bahçelievler ve Yunusoğlu mahallelerini ziyaret etti. Mahallelerde yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Kocaispir, "Gayemiz göreve geldiğimiz günden beri daha güzel bir Yüreğir için çalışmak. Her bir hemşehrimizin yüzü gülsün diye ilk günkü heyecan ve aşkla gece gündüz demeden gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerimizde bizi örnek bir misafirperverlikle ağırlayan tüm hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun" diye konuştu.
Başkan Kocaispir’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalar ve hizmetleri için teşekkür etti. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.