Başkan Kocaispir: El ele, gönül gönüleyiz

06 Eylül 2022 Salı 12:29
Başkan Kocaispir: El ele, gönül gönüleyiz
YÜREĞİR Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Kocaispir, “Daha güzel yarınlar için hep birlikte el ele, gönül gönüleyiz” dedi.
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ilçede yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve çalışmaları incelemek amacıyla mahalle mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Kocaispir, ziyaretlerinde hem mahallede yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veriyor hem de mahalle sakinlerinden gelen talep ve önerileri dinliyor. 
Bu kapsamda Doğankent Gazipaşa, Tahsilli, Güveloğlu ve Ulubatlı Hasan Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Kocaispir, mahalle ziyaretlerine büyük önem verdiklerini söyledi. Başkan Kocaispir, “Yüreğir’in gelişimi, gücü hepimizin ortak paydasıdır. Bizim en büyük gücümüz birliğimiz, beraberliğimizdir. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Bu güzel şehre hizmet ederken her an hemşehrilerimizle bir arada olmaya gayret ediyor, ilçemizin geleceğini birlikte istişare ediyoruz. Daha güzel yarınlar için hep birlikte el ele, gönül gönüleyiz” dedi.
Mahalle sakinleri çalışmaları ve ziyaretleri için Başkan Kocaispir’e teşekkür etti. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.