Başkan Karalar, Yumurtalık’ta vatandaşlarla bir araya geldi

19 Eylül 2022 Pazartesi 15:02
Başkan Karalar, Yumurtalık’ta vatandaşlarla bir araya geldi
ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yumurtalık ilçesinde vatandaşların sorunlarını yerinde tespit edip, anında çözüm üretmek için çok sayıda inceleme ve ziyaretlerde bulundu.
Başkan Zeydan Karalar, ilk olarak Yumurtalık Ziraat Odası’nda muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile buluştu, ardından Sugözü, Gölovası, Yeşilköy, Hamzalı ve Narlıören mahallelerinde incelemelerde bulundu. Karalar, halkın sorunlarını ve taleplerini dinledi, yediden yetmişe vatandaşlarla sohbet etti.
YUMURTALIK’A ARITMA
Başkan Zeydan Karalar, Karataş, Yumurtalık, İmamoğlu, Ceyhan ve kısmen Kozan’da su probleminin çözüldüğünü, Adana’da bin 700 km su isale hattı döşendiğini söyledi. Yumurtalık’ta arıtmanın temelinin de bu dönem içinde atılacağını, daha sonra merkez ve merkeze yakın köylerin tamamının kanalizasyon probleminin de çözüleceğini açıklayan Karalar, 40-50 yıldır var olan problemleri 3 yılda çözüm aşamasına getirdiklerini açıkladı. Adana’nın birçok noktasında çiftçiyi, üreticiyi desteklediklerini, Yumurtalık’ta da üreticinin desteklenmesi için harekete geçtiklerini vurgulayan Karalar, önümüzdeki süreçte ilçede yol sorunun da ortadan kaldırılacağını bildirdi.
()

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.