Başkan Hülya Erdem’in dost eli 29 bin aileye uzandı

02 Ocak 2023 Pazartesi 12:05
Başkan Hülya Erdem’in dost eli 29 bin aileye uzandı
CEYHAN Belediye Başkanı Hülya Erdem, ilçe genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşların gereksinimi olan yardımları ulaştırmaya devam ediyor. 
İlçe genelinde gıdadan ev eşyasına, hasta bezinden çocuk mamasına, tekerlekli sandalyeden Çölyak hastalarına özel gıda kolisine varana çok çeşitli yardım ve destek hizmetlerinde bulunan Ceyhan Belediyesi, halkın belediyesinin imkanlarını halk için kullanmaya özen gösteriyor.
Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Hülya Erdem, şartlar ne olursa olsun ilçe halkıyla yan yana, omuz omuza hizmet üretmeye devam edeceğini dile getirdi.
Ceyhan’ı 29 bin vatandaşını kapsayan hizmet ağıyla ördüklerini vurgulayan Başkan Erdem, “Kadın eli ekibimizle, dar gelirli, ihtiyaç sahibi komşularımıza dost elimizi uzattık. Komşularımıza gıda kolisi, gıda çeki, tekerlekli sandalye, hasta yatağı, hasta bezi, çocuk maması ve kıyafet yardımlarında bulunduk. Aynı zamanda ev eşyası, ev onarımı desteği, Çölyak hastalarımıza özel gıda kolisi yardımlarında bulunduk” dedi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.