Başkan Hülya Erdem, esnafla buluştu

22 Eylül 2022 Perşembe 14:29
Başkan Hülya Erdem, esnafla buluştu
CEYHAN Belediye Başkanı Hülya Erdem, ilçedeki esnaf ve sanatkarları ziyaret etti.
Ceyhan’daki etkinliklerde ilçe esnafıyla bir araya gelen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, bu kapsamda sorunları dinledi, sohbet etti, belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Başkan Erdem, “Ekonomimizin yapı taşı olan Ceyhanlı esnaf ve sanatkarımızın sorunlarını biliyoruz. Belediyemiz bünyesinde tüm ekiplerimizle esnaf ve sanatkarımızın yanındayız. Ceyhanımızdaki mahallelerde hemşehrilerimizin en yakınında bulunan, yoksul ve gariban dostu esnaflarımızın daha güzel günler yaşamasını temenni ediyoruz” diye konuştu.
İlçe ekonomisinin döngüsünde büyük rol oynayan, ekonomiye can veren esnaf ve sanatkarların desteklenmesinin önemine işaret eden Başkan Hülya Erdem, “Esnaflarımıza hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum” dedi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.