Başkan Erdem, DP heyetini ağırladı

16 Haziran 2022 Perşembe 11:51
Başkan Erdem, DP heyetini ağırladı
DEMOKRAT Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal ile beraberindeki heyet, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’i makamında ziyaret etti.
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Millet İttifakı ortaklarından Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, İl Başkanı Mustafa Tümer ve Ceyhan İlçe Başkanı Hüseyin Demiray'ı ağırladı. Başkan Erdem, Türkiye’nin enerji geçiş koridorunda bulunan Ceyhan’da planlanan enerji bölgesindeki çalışmaların tamamlanmasını beklediklerini kaydetti. Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi’nin birinci etabının tamamlandığını, ikinci etap satış çalışmalarının da tamamlandığını dile getiren Başkan Erdem, “Tarım, sanayi ve turizmin önemli bir merkezi olan Ceyhan’da üretim ve istihdamın gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. 20 dakikalık sürede denize, 20 dakikalık sürede yaylaya çıkılabilen Ceyhan ilçemiz geniş altyapı potansiyeliyle yıldızı parlayan bir ilçedir” dedi.
'KADINLAR, KIZLAR, GENÇLER BAŞ TACIMIZ'
Ceyhan’da sosyal yardımlaşmanın en önemli örneklerini sunduklarını, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın destekleriyle yol, altyapı, içme suyu çalışmalarının aralıksız devam ettiğini kaydeden Başkan Erdem, “Kreş, çocuk oyun parkları, kent meydanı, taziye evleri yapmaya devam ediyoruz. Başkanımız Zeydan Karalar sayesinde en önemli sorunumuz olan asbestli boruları değiştirdik. Merkezdeki 31 mahallemizde asfalt ve parke çalışmalarımızı büyük ölçüde bitirdik. 3 mahallemizde devam eden yol çalışmaları da tamamlanırsa Ceyhan’da bu konuda sorunumuz kalmayacak. Kadınlar ve kızlarımıza ayrı önem veriyoruz. Dikimevi Atölyesi kurduk. Kadın Eli Birimi oluşturduk. Bu sayede ilçemizdeki tüm kadınlara ulaşıyor, ihtiyaç sahibi ailelere destek oluyoruz” diye konuştu.
'MEMLEKET DERİNDEN BİR NEFES ALSIN'
Misafirperverliği için Başkan Erdem’e teşekkür eden DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ise Ceyhan’daki sorunların ülkenin genelindeki sorunlara benzer olduğunu kaydetti. Uysal, “Türkiye’nin her bölgesinin kendine göre hem avantajı hem de dezavantajı var. İnşallah üzerimizdeki şu örtüyü hep beraber kaldıralım. Memleket derinden bir nefes alsın” diye konuştu. Görüşmenin ardından Başkan Erdem, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’a Türk bayrağı ve tablo hediye etti. ()


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.