Başkan Altunok, Eskişehirliler'e Silifke'yi anlattı 

19 Haziran 2022 Pazar 15:57
Başkan Altunok, Eskişehirliler'e Silifke'yi anlattı 

Atike CEYAN KAÇAR/SİLİFKE(Mersin), ()-SİLİFKE Belediye Başkanı Sadık Altunok,  Eskişehir'den gelen yerli turistlere ilçenin tarihi ve turistik değerlerini anlattı.
Özel bir tur şirketi ile Silifke’ye gelen yaklaşık 40 kişilik grubu belediyeye ait dinlenme tesislerinde karşılayan Belediye Başkanı Sadık Altunok, misafirlerle görüşerek, hem Silifke’yi tanıttı hem de meşhur Silifke yoğurdunu ikram etti.
Eskişehirlilerle birlikte olmaktan son derece memnun olduğunu belirten Başkan Altunok, "İlçemiz Silifke her geçen gün büyüyen ve gelişen bir şehir. Sanayi, turizm ve tarım alanında hayata geçirilen projeler hem ilçemizi hem de halkımızı daha da ileriye yani geleceğe taşımaktadır. Biz de belediye olarak halkımızın ihtiyaç duyduğu projelere öncelik veriyoruz. Şu anda kent merkezimizde Göksu Irmağı sağ ve sol sahil şeridinde yürüyüş yolları, parklar, halkımızın faydalanabileceği yeni yaşam alanları projemiz devam etmektedir. Halkımızın yaya olarak ulaşımını kolaylaştıran ve şehrimizin ortasından geçen Göksu Irmağı üzerine kurduğumuz asma köprümüzü de halkımızın kullanımına sunduk. Siz değerli misafirlerimizle bugün burada beraber olmaktan ve sizleri Silifkemiz'de ağırlamaktan son derece memnununum" dedi.
Silifke’yi çok beğendiklerini ifade eden Eskişehirli misafirler de Başkan Altunok'a teşekkür etti.  ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.