Başkan Akay: Atletizmde başarı çıtasını yükselteceğiz

22 Eylül 2022 Perşembe 12:25
Başkan Akay: Atletizmde başarı çıtasını yükselteceğiz
SEYHAN Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Seyhan Belediyespor kulübü atletizm takımını ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu ve başarılar diledi.
Serinevler Atletizm pistinde gerçekleşen ziyarette Seyhan Belediyespor Kulübü’nün atletizmde önemli bir misyon üstlendiğini ve başarılı sporcuları Türk atletizmine kazandırdığını belirten Başkan Akif Kemal Akay, “ Emeği geçenleri kutluyorum. Yeni sezonda da çıtayı yükseltip iyi sonuçlar elde edileceğine inancım tam. Yöneticilerimiz ve hocalarımız ile devamlı istişareler yapıp sporcularımızı yakından takip ederek ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösteriyoruz. Önümüzdeki süreçte atletizm takımımızdan güzel haberler almaya devam edeceğiz” dedi.
Atletizm İl Temsilcisi ve Seyhan Belediyespor Kulübü atletizm takımı Antrenörü Serdal Kadıoğlu, Yardımcı Antrenör Mehmet Danacı, Sırıkla Atlama Antrenörü İbrahim Halil Aydın ve Atmalar Antrenörü  Ahmet Damlak da, Başkanı Akif Kemal Akay’a teşekkür etti. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.