Bakan Soylu Yüreğir’de esnafla buluştu

30 Ocak 2023 Pazartesi 11:06
Bakan Soylu Yüreğir’de esnafla buluştu
İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ve Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ile birlikte Yüreğir ilçesinde esnafla buluştu.
Bir dizi program ve ziyaret için Adana’ya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu ve Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ile birlikte Kiremithane Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulunup vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Adana 103’üncü İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan Bakan Soylu, burada Adana teşkilatı ile bir araya geldi. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in ev sahipliği yaptığı toplantıya Bakan Soylu ile birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Adana Milletvekilleri Tamer Dağlı, Şükrü Erdinç, Abdullah Doğru, Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay ve parti üyeleri de katıldı.  Bakan Soylu’nun Yüreğir ziyaretini sosyal medya hesabından paylaşan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa ediyor, hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. İnşallah milletimizin desteğiyle yeni eserleri ülkemize kazandırmaya, yeni başarıların altına imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.