Bahçe'ye köylü pazar yeri işbirliği anlaşması

14 Eylül 2022 Çarşamba 11:27
Bahçe'ye köylü pazar yeri işbirliği anlaşması
KIRSAL Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında yapılacak olan Bahçe ilçesi üstü kapalı köylü pazar yerinin işbirliği anlaşması Vali Erdinç Yılmaz, İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa İlmeç ve Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz arasında imzalandı.
Valilik Makamında düzenlenen imza töreninde konuşan İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa İlmeç, modern üstü kapalı pazar yerlerinin, bireysel hijyen imkânı sağlaması, kontrollü sıkı denetim yapılabilmesi, ambiyansı, gıda hijyen ve güvenliği, çevre kirliliğinin önlenmesi, otopark ihtiyacının giderilmesini sağlamak açısından önemli olduğunu ifade etti. İlmeç, Bahçe ilçesi üstü kapalı köylü pazar yerinin toplam pazar alanının 2 bin 40 metrekare, toplam dükkan alanının 30, zabıta bürosunun 15, çöp toplama alanının 8, lavaboların 21 ve otoparkın 510 metrekare olarak planlandığını kaydetti. Verilen bilgilerin ardından işbirliği anlaşması Vali Erdinç Yılmaz, İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa İlmeç ve Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz arasında imzalandı. Vali Yılmaz, projenin güzel bir proje olduğunu ifade ederek, Bahçe ilçesine hayırlı olmasını diledi.()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.