Art on Antalya, Marinart'da kapılarını sanatseverlere açtı

06 Haziran 2022 Pazartesi 14:31
Art on Antalya, Marinart'da kapılarını sanatseverlere açtı
2011 yılında koleksiyoner Nil ve Oktay Duran tarafından kurulan ve özgün güncel yaklaşımlara ev sahipliği yapan Art On Antalya, The Land of Legends Shopping Avenue'nun güney marina bölgesinde yer alan Marinart'da kapılarını sanatseverlere açtı.

Belek'teki The Land of Legends içerisinde bulunan Marinart'ta sanatseverler ile buluşan Art On Antalya, 15 sanatçı ve bağımsız sanatçıların eserleriyle, 4 Haziran'da açıldı. Yapıt ile izleyici arasında aktif bir rol oynamaya odaklanan Art On Antalya, Oddviz, Ufuk Yılmaz, Gürsel Soyel, Ali Dolanbay, Damla Sari, Olcay Kuş, Onur Mansız, Sencer Vardarman, Koray Tokdemir, Mert Diner, Canan Dağdelen ve Hüseyin Aksoylu'nun eserlerinin de yer aldığı özel seçkisi ile yıl sonuna kadar sanat severlerin ziyaretine açık olacak.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.