Anamur HEM'de kurslar başlıyor

24 Eylül 2022 Cumartesi 12:21
Anamur HEM'de kurslar başlıyor
MERSİN’in Anamur ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün (HEM) 2022-2023 dönemi kursları başlıyor. 
Anamur ilçesinde 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte HEM de kurslarını açtı. HEM Müdürü İsa Çelebi, ekim ayının ilk haftası itibarıyla meslek edindirme, kişisel gelişim, resim, müzik, enstrüman ve sanatsal kursların yanında, spor ve bilgisayar kurslarının da başlatılacağını söyledi. Çelebi, hem mesleki eğitim hem de yaygın eğitim için kursların süreceğini belirterek. "Herkesi ücretsiz kurslara katılmaya bekliyoruz. Çok sayıda eğitim seçeneği ile kültür, sanat ve mesleki gelişiminize katkı sağlıyor" dedi. 
HEM'den eğitim alan gençlerin girdikleri ÖSYM sınavlarında seçecekleri alanlara ulaşabilmek için ciddi puanlar aldıklarını kaydeden Müdür İsa Çelebi, meslek edindirme kurslarında da hayat boyu eğitim kapsamında hem okuma yazma, hem de el becerileri geliştirme kapsamında vatandaşların kalıcı eğitimler aldıklarını sözlerine ekledi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.