Albay Altundarak, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

26 Ocak 2023 Perşembe 14:09
Albay Altundarak, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi
OSMANİYE İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Can Altundarak, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.
Türkiye Harp Malulü Gazileri Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi’nin yeni başkanı Gazi İsmail Kaba ve yönetimini ziyaret eden İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Can Altundarak, ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti. Albay Altundarak, şehit aileleri ve gazilerle bir süre görüştü. Dernek Başkanı Gazi İsmail Kaba ise dernek çalışmaları hakkında Albay Altundarak’a bilgi verdi. Başkan Kaba, “İl Jandarma Alay Komutanımız Jandarma Albay Can Altundarak, Türkiye Harp Malulü Gazileri Şehit Dul ve Yetimleri Derneğime hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kendisine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz" dedi.
Başkan İsmail Kaba, ziyaret anısına Altundarak’a dernek logosu bulunan plaketi takdim ederken, Albay Altundarak ise derneğe, Türk bayrağı logolu paket hediye etti. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.