Akdenizli gençlere halı saha 

19 Ocak 2023 Perşembe 16:08
Akdenizli gençlere halı saha 
AKDENİZ Belediyesi, Madımak Parkı içerisinde bulunan halı sahadaki yenileme çalışmalarını tamamladı. Sahanın zemini, kale direkleri ve tel örgüleri ile ışıklandırma sistemi yenilenirken, Akdenizli gençler ve çocuklara yeni ve modern bir saha daha kazandırıldı. Yenilenen sahadan Akdeniz Belediyesi Spor Kulübü oyuncularının yanı sıra, kentin amatör futbol kulüpleri de faydalanabilecek.
Halı sahada gerçekleşen yenileme çalışmalarını inceleyen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; "Halı sahamız çok yıpranmış, hatta neredeyse kalmamıştı. Bizlere verdiği desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Muharrem Kasapoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Spor Toto Teşkilatı ile proje hazırladık. Yaptığımız anlaşma sonucunda halı sahanın tüm altyapısı değişti, halıları ve çevresindeki kafes telleri yenilendi. Sahaya yeni ışıklandırma sistemi de kuruldu. Böylece sahamız artık sadece gündüz değil, akşamları da kullanılabilecek" dedi
Madımak Parkının hemen yanında bulunan sahanın, şehrin merkezinde yer aldığını kaydeden Başkan Gültak; "Amatör spor kulüplerimizin, gençlerimizin kullanabileceği bir sahamızı sıfırdan revize edip tertemiz bir hale getirdiğimiz için gururluyuz. Mersin’e, Akdeniz’e ve gençlerimize hayırlı olsun" diye konuştu. 
Açıklamasının ardından Başkan Mustafa Gültak, halı saha civarında ikamet eden bazı vatandaşlarla sohbet etti; kendisiyle özçekim yapmak isteyen gençlerin isteğini de kırmadı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.