Akdenizli ailelere 'Ebeveyn tutumları' semineri

25 Mayıs 2023 Perşembe 12:53
Akdenizli ailelere 'Ebeveyn tutumları' semineri
MERSİN'de Akdeniz Belediyesi Uzman Psikologları tarafından anne ve babalara yönelik ‘Ebeveyn Tutumları’ konulu bir seminer verildi.
Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Kültür ve Sanat Evlerinde, uzman psikologlar tarafından velilere yönelik her ay düzenlenen eğitim ve seminerler dizisi yeniden başladı. Karaduvar Kültür ve Sanat Evinde Uzman Psikolog Gülnihal Bilim ile Psikolog Günay Duygu Ateş’in katılımıyla 'Ebeveyn Tutumları' hakkında velilere eğitim semineri verildi. Katılımcı ailelere, 'Otoriter Tutum, Mükemmelliyetçi Tutum, Aşırı Hoşgörülü Tutum, İlgisiz ve Kayıtsız Tutum, Tutarsız Tutum, Demokratik Tutum' gibi ebeveyn tutumları hakkında açıklamalar yapan uzmanlar, ailelere önerilerde de bulundu. Uzman psikologlar, çocukların içinde bulunduğu dönemin gelişim özelliklerini bilmenin, onları daha iyi tanımaya, iletişimin kolaylaşmasına katkıda bulunacağını belirtti.
Öte yandan, ‘Ebeveyn Tutumları’ konulu eğitim semineri, belediyeye bağlı diğer kültür ve sanat evlerinde de ailelere verilecek. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.