Akdeniz’in Saklı Nağmeleri Kadın Korosu’ndan Anneler Günü Konseri

09 Mayıs 2023 Salı 11:46
Akdeniz’in Saklı Nağmeleri Kadın Korosu’ndan Anneler Günü Konseri
AKDENİZ Belediyesi, 'Anneler Günü' dolayısıyla Akdeniz’in Saklı Nağmeleri Kadın Korosu’nun dinleti sunacağı renkli bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor.
Akdeniz Belediyesi’nin öncülüğünde kurulan Akdeniz’in Saklı Nağmeleri Kadınlar Korosu, ‘Anneler Günü’ dolayısıyla Mersin Kültür Merkezi Opera Sahnesi'nde yarın vereceği konserde beğenilen birçok eseri seslendirecek.
Öte yandan, Profesyonel Fotoğraf Sanatçısı Hulki Muradi'nin, “Hayat ve Anlamı Fotoğraf Sergisi” de Akdeniz Belediyesi’nin kente ve sanatseverlere kazandırdığı Akdeniz Sanat Galerisi’nde fotoğrafseverlerle buluşacak. 12 Mayıs günü saat 17:00’de organize edilecek buluşmada fotoğraf sanatçısı Muradi, söyleşi gerçekleştirecek ve imza günü düzenleyecek.
Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen, Akdeniz’in Saklı Nağmeleri Kadınlar Korosu’nun “Anneler Günü” dolayısıyla Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde vereceği müzik dinletisi ile Fotoğraf Sanatçısı Hulki Muradi’nin, Akdeniz Sanat Galerisi’ne beğeniye sunacağı “Hayat ve Anlamı” fotoğraf sergisine tüm vatandaşları davet etti.  ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.